Wil je iets meer over mij weten?

 

Mijn naam is Laura, en ik ben het gezicht achter de camera van Sense of Boudoir, wat onderdeel is van Laura Weijzig Fotografie.

Ik vertel je graag wat meer over mij, jij laat mij tenslotte ook wat van jezelf zien toch?

Mijn naam is dus Laura, moeder en oma, en al jaren getrouwd met mijn camera. Van jongs af aan voel ik een grote passie om al het mooie wat ik om me heen zie als een tastbare herinnering te bewaren. Als kind deed ik dat met potlood en verf op papier, maar al gauw werden die vervangen door de camera. Die gaat dan ook vrijwel overal mee naar toe. De natuur is mijn grootste inspiratiebron, ik wandel veel en maak daarbij natuurlijk veel foto's van al dat moois.

 

Ik werk al jaren bij een horeca groothandel, en mijn tweede passie is dan ook koffie en thee. Daar kan ik geen dag zonder! Naast deze baan ben ik een gepassioneerde  fotografe, en probeer ik mijn beelden met veel gevoel zo persoonlijk mogelijk te maken. Een beetje verder te kijken tijdens een fotosessie om zo de echte emoties te vangen en deze in mijn portretten te laten zien. Zo krijg ik geen ongemakkelijke geposeerde foto's, maar pure ongedwongen en persoonlijke beelden.

 

Het is zo mooi om te zien hoe de man of vrouw die ik voor mijn camera krijg tijdens een fotosessie zelfverzekerder wordt en steeds meer van zichzelf durft te laten zien. Daardoor is de liefde voor de boudoirfotografie bij mij begonnen.

 

Ieder mens is uniek en mooi op zijn of haar eigen manier, en dat gevoel wil ik graag meegeven in mijn foto's. Je mag trots zijn op het lichaam waar je heel je leven in woont! Juist voor degenen die zichtbare sporen van het leven met zich meedragen kan dat heel bevrijdend werken. Een beetje liefde voor jezelf en een positieve kijk op je lichaam doet wonderen!

 

Mooie foto's krijg je alleen bij iemand waarbij je je vertrouwd en op je gemak voelt. Wil je weten of ik als fotografe de juiste persoon ben om jou te fotograferen? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek. 

 

foto Cindy Jeurissen


"Wat een mooie foto's heb je gemaakt. Ik vind je enorm professioneel, aardig en rustig en je hebt leuke bruikbare suggesties. Ben zeer, zeer tevreden over mijn boudoir fotoshoot.

Lieve groet, Martine"


Wat een geweldige ervaring! Het was een gezellige middag waarbij Laura me echt op mijn gemak liet voelen en ik me helemaal niet ongemakkelijk voelde in lingerie. En het resultaat mag er zijn; prachtige fotos, niet alleen op usb maar ook in een prachtig luxe fotobook die ik graag doorblader. Wat fijn dat ik met trots naar mezelf kan kijken terwijl ik normaal een hekel had om mezelf op fotos te zien.

Kortom een echte aanrader!

Vronika


Alle foto’s en tekst op deze website staan onder bescherming van auteursrechten volgens   Artikel 1 van de Auteurswet 1912 .

Deze mogen niet worden gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zowel in drukwerk als electronisch, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de maker.